Arrangementer

 

Lindbjerg forsamlingshus er et aktivt forsamlingshus, hvor medlemmerne på skift er medarrangør, på nogle af de årligt tilbagevendende arrangementer. Et af vores formål er, at lave aktiviteter, der er spændene og hyggelige for så vidt byens børn som byens ældre. Et forsamlingshus, hvor samvær er i højsæde og lige netop derfor, er det ikke kun indbyggerne i Lindbjerg der deltager i de mange arrangementer, men lige så ofte folk fra oplandet, familie, venner. Alle er velkomne.

Høstfest/ Oktoberfest:

Den første lørdag i oktober inviterer vi til en festlige aften med underholdning, lækker mad, fællessang, amerikansk lotteri, god musik og dans. I år var det som oktoberfest under teamet ” Højt Skum og lederhosen”. Se film fra festen under fanen ” nyheder” eller her:

http://www.lindbjerg-forsamlingshus.dk/visnyhed.asp?Id=230

Fællesspisning:

Danskerne forbinder hygge med at spise og indbyggerne i Lindbjerg er ingen undtagelse, så et par gange årligt inviteres der til fælles spisning. Oftest i forbindelse med et arrangement, men også for at fejre  f.eks. grundlovsdag.

 

Adventsaften:

Her inviteres til hyggelig samvær, den sidste fredag inden 1. søndag i advent. Her bydes på Lindbjerg og omegns bedste Tag-Selv-Kagebord, da alle bager en kage og tager med.

Juletræsfest :

D. 28. December holder vi juletræsfest i Lindbjerg og Julemanden kigger forbi med gaver til børnene. Vi danser om det store juletræ, synger julesamler, spiser æbleskiver, drikker gløgg og spiser julegodter.

Vores sponsorer

Lindbjerg forsamlingshus – Skovvej 1 – Lindbjerg – 8930 Randers NØ – Tlf. 86 44 22 82

EU, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, LAG-Randers og Randers Kommune har deltaget i finansieringen af projektet.