Arrangementer

 

Lindbjerg forsamlingshus er et aktivt forsamlingshus, hvor medlemmerne på skift er medarrangør, på nogle af de årligt tilbagevendende arrangementer. Et af vores formål er, at lave aktiviteter, der er spændene og hyggelige for så vidt byens børn som byens ældre. Et forsamlingshus, hvor samvær er i højsæde og lige netop derfor, er det ikke kun indbyggerne i Lindbjerg der deltager i de mange arrangementer, men lige så ofte folk fra oplandet, familie, venner. Alle er velkomne.

Høstfest/ Oktoberfest:

Den første lørdag i oktober inviterer vi til en festlige aften med underholdning, lækker mad, fællessang, amerikansk lotteri, god musik og dans. I år var det som oktoberfest under teamet ” Højt Skum og lederhosen”. Se film fra festen under fanen ” nyheder” eller her:

http://www.lindbjerg-forsamlingshus.dk/visnyhed.asp?Id=230

 

Adventsaften:

Her inviteres til hyggelig samvær, den sidste fredag inden 1. søndag i advent. Her bydes på Lindbjerg og omegns bedste Tag-Selv-Kagebord, da alle bager en kage og tager med.

Juletræsfest :

D. 28. December holder vi juletræsfest i Lindbjerg og Julemanden kigger forbi med gaver til børnene. Vi danser om det store juletræ, synger julesamler, spiser æbleskiver, drikker gløgg og spiser julegodter.

Fastelavnsfest:

Tøndeslagning og fastelavnsfest  afholdes søndag før fastelavnsmandag. Børnene er klædt flot ud og efter at både kattekonge og dronning er kåret, hygger vi med kaffe, kage, slik og selvfølgelig masser af snak.

Forårsfest:

D. 1. lørdag i marts er vi alle klar til fest, når forsamlingshuset inviterer til forårsfest med lækker mad, sang og musik.

Fællesspisning:

Danskerne forbinder hygge med at spise og indbyggerne i Lindbjerg er ingen undtagelse, så et par gange årligt inviteres der til fælles spisning. Oftest i forbindelse med et arrangement, men også for at fejre  f.eks. grundlovsdag.

Aftentur på volden:

Storebededagsaften arrangerer vi forskellige udflugtsture under hovedtemaet: ”Kend din by og dens rødder”. Vi går, cykler eller sidder på ladet af en traktor og bliver guidet rundt i de omgivelser, som vi bevæger os i til hverdag, imens vi bliver klogere på, hvordan det foregik førhen. Efter turen serveres der varme hveder og kaffe i forsamlingshuset.

Af tidligere emner kan nævnes:

–      Mælkeruten og historien herom som den udspandt sig fra 1957 til 1970

–      hovbønder, bønder, godsejere og svinebaroner.

Vores sponsorer

Lindbjerg forsamlingshus – Skovvej 1 – Lindbjerg – 8930 Randers NØ – Tlf. 86 44 22 82

EU, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, LAG-Randers og Randers Kommune har deltaget i finansieringen af projektet.